Voor zorgorganisaties met flexibele zorgcapaciteitsplanning

Vind je het ook belangrijk dat je tijd en aandacht kunt geven aan je zorgcliënten? En aan een goede samenwerking tussen mensen? Door ziekte, verlof, overheidsmaatregelen, reorganisaties, krimp en groei is dat soms een uitdaging. Waar vind je dan zo snel een geschikt persoon voor die plek? Met TimeCare.nl los je die capaciteitsvraagstukken snel en slim op. En laat ik me trouwens nog even voorstellen. Ik ben Tim van TimeCare en neem je even mee op deze website. Stel gerust je vragen en neem contact op. Wij zijn altijd in voor een goed gesprek.

Een digitale oplossing om mensen met mensen in de zorg te verbinden

TimeCare maakt het eenvoudig om de juiste persoon, op het juiste moment op de juiste plek te krijgen. Met TimeCare.nl hoef je namelijk als planner, teamleider of medewerker in het online programma alleen maar aan te geven wie je waar en wanneer nodig hebt. Het programma stuurt dan een oproep naar een groep mensen die de benodigde capaciteiten hebben. De andere gebruikers van TimeCare zijn gekwalificeerde zzp'ers. TimeCare.nl laat hen automatisch weten dat er een opdracht ligt. De eerste die reageert neemt de opdracht aan. Er wordt vervolgens automatisch een contract opgemaakt en na de digitale ondertekening kan de persoon aan de slag. TimeCare.nl ondersteunt het werk dan verder met informatie, facturatie en evaluatie/beoordeling.

Persoonlijker, sneller, beter en voordeliger

Dat is het. Persoonlijker, doordat er meer tijd en aandacht is voor elkaar met korte communicatielijnen. Sneller zie je in de praktijk. Je hebt een oproep zo uitgezet en openstaande diensten worden snel ingevuld. Beter door minder stress, bellen en regelen. Met online evaluaties heb je zicht op de geleverde kwaliteit van de zzp'er en verbetermogelijkheden. En voordeliger doordat zzp'ers btw-vrij kunnen factureren, je de kosten van uitzend- of detacheringsbureaus bespaart en wij gunstige tarieven hanteren. Nog maar niet te spreken over wat het efficiënter werken oplevert. We vinden duurzame relaties, beperkte reisafstanden en rechtvaardige beloningen belangrijk. We zien ook dat steeds meer medewerkers en zzp'ers balans zoeken in hun leven en werk, en hoe mooi is het als je dit zelf kunt plannen.

Samenwerken, communiceren en innoveren

Wij zien graag dat mensen tijd en aandacht aan de zorg en elkaar geven. Wil je dit ervaren en bijvoorbeeld kijken hoe je met TimeCare.nl de digitalisering en ontwikkelingen in de zorg kunt benutten? Of wil je samen met je team betere oplossingen ontwerpen? Bel dan gerust. Dan maken we bijvoorbeeld een afspraak voor een inspiratieontmoeting. We leveren namelijk niet alleen standaard oplossingen, maar ook nieuwe ontwerpen en maatwerk die helemaal passen bij jouw organisatie en wensen. Laat je wat van je horen?

Voor zzp'ers die in de zorg willen werken

'Laat maar weten of je nog werk voor me hebt, ik ben weer beschikbaar'. Of, 'met dit diploma kan ik nu ook complexere groepen begeleiden'. Dit horen we van allerlei zzp'ers die in de zorg willen werken. Mensen met passie voor het begeleiden van mensen met allerlei (complexe) zorgvragen. Het probleem is dat zzp'ers niet zien waar werk ligt te wachten en zorgorganisaties niet zien welke mensen met kennis, ervaring en de juiste diploma's beschikbaar zijn. Met TimeCare.nl kun je aan het werk. Ik neem je even mee op deze website, zodat je weet hoe dat gaat.

Wie ben je en welke kennis, ervaring en opleidingen neem je mee?

Er ligt vast ergens werk op je te wachten. Ben je even beschikbaar voor een spoedinvaldienst of een wat langere vervanging bij een zwangerschapsverlof, dan moet de software van TimeCare.nl je weten te vinden. Je vult je gegevens in op TimeCare.nl, je uploadt je diploma's en certificaten, stelt je werkvoorwaarden, wensen en tarief in, en laat weten waar en waarvoor je beschikbaar bent. En je kunt ook bijvoorbeeld iets meer over jezelf vertellen. Wat vind jij belangrijk? De een vindt bijvoorbeeld waardering voor de ander belangrijk, en een goede communicatie en afstemming in het werk. De ander laat meer over de opgedane kennis en ervaring weten. Laat weten wie je bent en geef een opdrachtgever een goede indruk mee.

Opdrachtgevers hebben soms haast en soms kunnen ze ver vooruit plannen

Als een opdrachtgever met spoed iemand zoekt voor een openstaande dienst, dan zorgt TimeCare.nl ervoor dat de oproep bij een pool van zzp'ers terecht komt. Ben je beschikbaar en ben je er snel bij, dan kun je dezelfde of de volgende dag bijvoorbeeld al aan de slag. Soms zijn gaten in het rooster of de behoefte aan tijdelijke extra capaciteit al vooruit te plannen. Planners kunnen dan meerdere openstaande diensten tegelijk uitzetten. Ben je beschikbaar, dan kun je meerdere diensten aannemen. In TimeCare kunnen planners meer of minder zzp'ers selecteren en een goede eerdere ervaring kan daarin natuurlijk een verschil maken. Met TimeCare.nl krijg je alleen oproepen aangeboden die voor jou van toepassing zijn. En als er wat in je situatie verandert, dan kun je dat aangeven.

En verder?

Na acceptatie van de opdracht wordt automatisch een contract aangemaakt die je digitaal kunt ondertekenen. En na afloop maakt de software van TimeCare.nl een factuur met jouw bedrijfslogo aan. Zo kun jij je met tijd en aandacht richten op het werken met mensen in balans met jezelf en je (gezins)leven. We luisteren ook naar je behoeften en wensen en blijven TimeCare.nl daarop ontwikkelen. Wil je ook aan de slag met TimeCare.nl? Registreer je dan of neem contact op. Zien we je binnenkort op TimeCare.nl?

Heb je tijd voor wat inspiratie? Neem dan contact op.

contact